Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ



... αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια για τα ίδια λάθη
η ψήφος σου μπορεί να κάνει τη διαφορά
αλλάζουμε πολιτικές αλλάζουμε και εμείς

 
Σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι Λάρισας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο της εκλογικής μας Περιφέρειας. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους με διάθεση να συνεισφέρουν στα κοινά χωρίς προσωπική ιδιοτέλεια.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι, είναι το κόμμα που αγωνίζεται για την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Είμαστε το κόμμα που τα στελέχη του έχουν βιωματική προσέγγιση με τη ζωή. Η πολιτική οικολογία και η προσφορά είναι για μας τρόπος ζωής. Είμαστε ενεργοί πολίτες με γνώση και εμπειρία. Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία πρέπει ν’ αλλάξει από την εξουσία. Λέμε όχι στα προνόμια των βουλευτών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν τα λόγια πράξη.
Η πολιτική κίνηση Λάρισας, αποφάσισε να κατέβει σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση και να διεκδικήσει την βουλευτική έδρα με το σύστημα της εναλλαγής κάθε ένα χρόνο. Τέσσερις υποψήφιοι ενωμένοι, με βασική αρχή την ανιδιοτέλεια, θα διεκδικήσουν την βουλευτική έδρα και θα την υπηρετήσουν διαδοχικά ανά χρόνο και συγχρόνως συλλογικά. Με την πράξη μας αυτή λέμε «όχι στα προνόμια των βουλευτών», ναι στην συλλογικότητα και στην προσφορά.

Πιστεύουμε ότι ο βουλευτής πρέπει να προσφέρει και όχι να βολεύει και να βολεύεται. Ομόφωνα η πολιτική κίνηση Λάρισας πήρε αυτή την απόφαση και όλα τα μέλη συστρατεύθηκαν να δείξουμε στην πράξη την διαφορετικότητά μας την ποιότητά μας και την ανάγκη που έχει η χώρα να μπουν στη βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Αισθανθήκαμε την ανάγκη να αγωνισθούμε μέσα από τις αρχές της Πολιτικής Οικολογίας για αειφορία, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και ποιότητα ζωής.

Οι υποψήφιοι με τη σειρά που ο καθένας θα υπηρετήσει την βουλευτική έδρα της Λάρισας είναι :

  1. Λιόλιος Δημήτριος του Ιωάννη, Νοσηλευτής

Γεννήθηκε στη Δολίχη Ελασσόνας. εργάζεται ως νοσηλευτής στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Είναι απόφοιτος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχιατρική Νοσηλευτική.

  1. Κούτσικος Κωνσταντίνος του Βασιλείου Λογιστής
Γεννήθηκε στα Βραγκιανά Αργιθέας και ζει στη Λάρισα, πατέρας τριών παιδιών.. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας. Διατηρεί λογιστικό γραφείο. Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Λάρισας. Είναι αναπληρωματικό μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων και συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Λάρισας.

  1. Καραναστάσης Βασίλειος του Δημητρίου Ιδιωτικός υπάλληλος
Γεννήθηκε στην Ελασσόνα. Απόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι Λάρισας. Είναι Μαραθωνοδρόμος με διεθνείς συμμετοχές και ασχολείται με την αρθρογραφία.

  1. Πουρνάρα Μαρία του Γεωργίου Καθηγήτρια Γερμανικών
Γεννήθηκε μεγάλωσε στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας ως παιδί Ελλήνων μεταναστών. Κατάγεται από την Κρανιά Ελασσόνας και ζει στη Λάρισα. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στη Γερμανία. Είμαι μονογονέας, ενός παιδιού 14 ετών.

  1. Ακρίβου Ιωάννα του Θρασύβουλου, Αισθητικός
Γεννήθηκε στη Λάρισα, είναι Απόφοιτος Τ.Ε.Ε., του τμήματος Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Κάτοχος κρατικού πτυχίου Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα «Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής»
  1. Βασιλείου Ματθαίος του Χρήστου Εκπαιδευτικός ολιστικής ανάπτυξης του ανθρώπου
Γεννήθηκε στον Πυργετό Λάρισας, είναι εκπαιδευτικός ολιστικής ανάπτυξης του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Έχει παρακολουθήσει ψυχοπαιδαγωγική διευκόλυνση στη μάθηση, στην Ομάδα έρευνας του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ.
  1. Βουρονίκος Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Βιολογική Κτηνοτροφία
Γεννήθηκε, στην Άζωρο Ελασσόνας, απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και ασχολείται με τη βιολογική κτηνοτροφία. Είναι πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου της Αζώρου και γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του πρώην Δήμου Σαρανταπόρου.
  1. Γεροστέργιου Αικατερίνη του Αντωνίου, Εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε στη Ροδιά με καταγωγή από την Αετομηλίτσα (Ντένισκο). Είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης του Πάντειου Πανεπιστημίου, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην “Εκπαίδευση Ενηλίκων” στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  1. Χλωρός Αστέριος του Γεωργίου Εργοδηγός Δομικών Έργων
Γεννήθηκε στην Αιγάνη Λάρισας και ζει στη Λάρισα. Πατέρας τριών παιδιών. Είναι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο. «ΔΡΥΑΣ», πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Κάτω Ολύμπου. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες και σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου