Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Μια ανθοδέσμη για τον κυρ- Θόδωρο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έστειλαν μια ανθοδέσμη με ηλίανθους στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Πάγκαλο για τη δήλωση του σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ανύπαρκτοι».

baby-sunflower

Όπως δήλωσε η Γιάννα Κοντούλη, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων: «Κατανοούμε ότι ο κ. Πάγκαλος μετέχει στον επικοινωνιακό σχεδιασμό που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει την εικόνα «ανύπαρκτων Οικολόγων Πράσινων», ώστε να μην εισέλθουν στην ελληνική Βουλή.

Όμως, οι πολίτες δεν ανέχονται επιστροφή σε μια από τα ίδια. Όλα δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό των πολιτών απαιτεί βαθιές αλλαγές στην πολιτική. Είναι και τα δύο κόμματα που εξέθρεψαν τη διαφθορά και είχαν τη δικής τους συμβολή στην διαμόρφωση μιας οικονομίας που έχει βαθιά διαρθρωτικά προβλήματα και ταυτοχρόνως δεν είναι κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελεσματική. Η κομματικοποίηση της διοίκησης είναι αποτέλεσμα των πολιτικών και των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα εναλλάξ. Το σκάνδαλο Siemens έχει τη «διάσταση» ΠΑΣΟΚ και τη «διάσταση» ΝΔ».

Η κρίση την οποία βιώνει η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της ανάκαμψης του δικομματισμού αλλά μέσω πολιτικών αλλαγών που αντιμετωπίζουν τα αίτια της κρίσης και που οδηγούν σε μια συνεκτική πράσινη λύση για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Με την είσοδο τους στη Βουλή και την εκλογή τουλάχιστον 8-10 βουλευτών, οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να γίνουν καταλύτης πολιτικών αλλαγών αλλά και διαμόρφωσης μιας νέας κουλτούρας στην πολιτική», δήλωσε ο Ν. Χρυσόγελος, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων.

κι ένα σχετικό άσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου