Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας στον ΟΣΕ

Στον ΟΣΕ βρέθηκαν και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές των «Οικολόγων Πράσινων» κ.κ. Δήμητρα Ανδρίτσιου, Θ. Γεωργιάδης, Βασιλική Παράφορου και Κ. Κούτσικος, όπου μίλησαν με εργαζόμενους αλλά και επιβάτες.

Όπως τόνισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι: «Είμαστε υπέρμαχοι της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και ειδικότερα του τρένου, η χρήση του τρένου θα πρέπει ν’ αναβαθμιστεί στο σημείο να συναγωνίζεται σε ποιότητα και σε συχνότητα δρομολογίων τον σιδηρόδρομο της προηγμένης Ευρώπης.
Δεν μπορεί σε όλες τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης οι μετακινήσεις με τρένο να κερδίζουν έδαφος και να είναι σχεδόν το κύριο μέσω μετακίνησης και στην Ελλάδα να υποβαθμίζεται και να μειώνονται δρομολόγια.
Όσο αφορά συγκεκριμένα στην Θεσσαλία θα πρέπει να υπάρξει σύνδεση με όλους τους νομούς και με διπλές γραμμές, ώστε πραγματικά όλο το γεωγραφικό διαμέρισμα να λειτουργεί ως μία αδιαίρετη περιφέρεια, μειώνοντας έτσι την χρήση του αυτοκινήτου και παράλληλα αυξάνοντας την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου