Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!


«Η απάντηση στα ευρωπαϊκά αδιέξοδα και τον εθνικισμό, θα είναι πράσινη», δήλωσε στην πρώτη του παρουσία ως συνεπικεφαλής της ευρωπαϊκής καμπάνιας των Πράσινων, ο Γάλλος ακτιβιστής αγρότης Ζοζέ Μποβέ. «Τον Ιούνιο οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα κόμματα, που θα αλλάξουν την Ευρώπη. Κάθε αποχή, κάθε ψήφος στον εθνικισμό, τελικά διαιωνίζει την κυριαρχία των σημερινών πολιτικών, που κατέστρεψαν την Πορτογαλία, την Ελλάδα, και απειλούν ακόμα και την Γαλλία».
Ένας πράσινος ευρωβουλευτής, κάνει μεγάλη διαφορά, για όλα τα  κρίσιμα θέματα, που απασχολούν τους ευρωπαίους πολίτες», δήλωσε η συνεπικεφαλής, μαζί με τον Ζοζέ Μποβέ, γερμανίδα ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Σκα Κέλερ. «Στην αγροτική πολιτική, στις μάχες ενάντια στην εισβολή των αμερικάνικων τροφίμων, στις μάχες ενάντια στις πολιτικές της Μέρκελ, η παρουσία των πράσινων ευρωβουλευτών ήταν καθοριστική».
Στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, του Ευρωπαϊκού Πράσινου κόμματος, κυριάρχησε η πεποίθηση, ότι η Ευρώπη δεν έχει άλλο δρόμο από την αλλαγή και την ανατροπή των τωρινών πολιτικών, που την οδηγούν σε αδιέξοδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου