Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ανοικτός δημόσιος διάλογος με τους υποψήφιους για το ευρωψηφοδέλτιο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝΠοια Ευρώπη; Εσύ αποφασίζεις

Παρασκευή 6/12, στις 18:30 η ώρα στη Λάρισα,
ξενοδοχείο Μετροπόλ

Η Πολιτική Κίνηση Λάρισας στα πλαίσια της εκλογής των μελών του ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων διοργανώνει ανοικτό δημόσιο διάλογο με τους υποψηφίους, στην Λάρισα, την Παρασκευή 6/12/13 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Μετροπόλ (Πλατεία Ταχυδρομείου). Στην εκδήλωση οι υποψήφιοι θα δεχτούν ερωτήματα από τα μέλη του κόμματος και πολίτες. Καλούμε το σύνολο των πολιτών να συμμετάσχει μαζί μας στον σχεδιασμό της Προεκλογικής Εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές του 2014, συνδεθείτε μαζί μας στον επανακαθορισμό της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας! Μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση καθώς και στο διαδίκτυο στο http://www.ecogreens-gr.org/cms/ στο greenslarissa@gmail.com στο γραφείο Βελή 4 και στο τηλ. 2410535589.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι από την 11η Νοεμβρίου έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία για την επιλογή των δύο Πράσινων Υποψηφίων που θα ηγηθούν του Κόμματος των Ευρωπαίων Πράσινων στις Ευρωεκλογές του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τον τρόπο ψηφοφορίας στο https://www.greenprimary.eu/el-splashPage.html.
Το μέλλον της Ευρώπης εξαρτάται από εσάς!
Για πρώτη φορά, σας ζητάμε να επιλέξετε τους δύο Πράσινους Υποψηφίους που θα ηγηθούν του Κόμματος στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2014. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί στις πρώτες online πανευρωπαϊκές προκριματικές εκλογές.
Η Αλλαγή αρχίζει τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου