Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την Ημέρα Περιβάλλοντος


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, Τρίτη 5 Ιουνίου, οι  Οικολόγοι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν στις 10:30πμ παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (Αμαλιάδος 15),  διαμαρτυρόμενοι για τη διαχρονική υποβάθμιση των ζητημάτων περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής στη συζήτηση για τις προοπτικές της χώρας και για τις επιθέσεις στο περιβάλλον στο πλαίσιο των πολιτικών του μνημονίου.
Στις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος,  θα μοιράσουν δωρεάν εισιτήρια του ΟΑΣΑ, για να τονίσουν συμβολικά τη σημασία των συλλογικών αγαθών και του περιβάλλοντος σε καιρούς κρίσης, αλλά και για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και για τις προγραμματισμένες με τα μέτρα του Ιουνίου νέες αυξήσεις 25% στα εισιτήρια.
Παρούσα θα είναι και η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων.
Παρόμοιες παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Στα Ιωάννινα, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, θα συναντηθεί με εκπροσώπους Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και στη συνέχεια θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Olympic στις 11.30πμ.
Στη Θεσσαλονίκη,  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος οι εκλεγμένοι με τους Οικολόγους Πράσινους στην αυτοδιοίκηση θα δώσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα «Το περιβάλλον στο στόχαστρο» στις 12:30, Φιλίππου 51, 1ος όροφος.

Το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα (Προπύλαια, 7μμ) οι Οικολόγοι Πράσινοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στην απειλή περιβαλλοντικής καταστροφής στη Χαλκιδική από τα σχεδιαζόμενα χρυσωρυχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου