Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Προετοιμάζονται για εκλογές και οι Οικολόγοι Πράσινοι

Απο την Ελευθεροτυπία

Σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη το μεσημέρι, θα παρουσιάσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Συμβουλίου του κόμματος. Με αφορμή την πρόσκληση στη συνέντευξη, οι Πράσινοι προανήγγειλαν νέες παρεμβάσεις για τα δάση και ανακοίνωσαν ότι προετοιμάζονται για τη διεξαγωγή εκλογών.

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι αναλαμβάνουν νέες πολιτικές πρωτοβουλίες αλλά και ετοιμάζονται για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, επιδιώκοντας με την είσοδό τους και στην ελληνική Βουλή να μετατραπούν σε καταλύτη πολιτικών αλλαγών και προώθησης πράσινων συνεκτικών λύσεων για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον", δήλωσε το μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος Τύπου, Νίκος Χρυσόγελος και πρόσθεσε: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα που συγκρούεται με όσα διαιωνίζουν την κρίση στη χώρα μας αλλά επιδιώκουν ταυτοχρόνως και λύσεις".

Για την καταστροφή του προσφυγικού καταυλισμού στην Πεντέλη

Με ανακοίνωσή τους, οι Πράσινοι ζητούν από την Εκκλησία, ιδιοκτήτρια του οικοπέδου στο οποίο διέμεναν Κούρφοι πρόσφυγες στην Πεντέλη, να μεριμνήσει ώστε ν' αποκατασταθούν οι ζημιές που προξένησε η πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου