Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

"Το κακό θριαμβεύει όταν οι καλοί αδιαφορούν"

1. Logo

Το 2009 ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά που χάρη στους ασυνείδητους και θρασείς καταπατητές δεν βαρεθήκαμε ούτε στιγμή. Ακόμη και τις τελευταίες μέρες του χρόνου, μετά από καταγγελίες ευσυνείδητων πολιτών, καταγράφαμε βιασμούς του μέλλοντος των παιδιών μας. Τις μέρες εκείνες όπου οι περισσότεροι γιορτάζουν ή ξεκουράζονται, οι καταπατητές δουλεύουν διπλοβάρδιες για να εκμεταλλευτούν τις διακοπές του κρατικού μηχανισμού. Ευτυχώς όμως για το περιβάλλον και την δικαιοσύνη η τεχνολογία βοηθάει να συμπληρώνουμε το αρχείο μας με βίντεο και φωτογραφίες με στιγμές σκληρής δουλειάς...
Η πολιτική κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας για το 2010 πιο ώριμη, πιο ανανεωμένη, πιο εξοπλισμένη, πιο δυνατή, υπόσχεται να σταθεί δίπλα στους πολίτες που τολμούν κάνουν καλύτερο τον κόσμο. Θα είμαστε όμως αδίστακτοι σε όλους εκείνους που πλουτίζουν βιάζοντας την υγεία των παιδιών μας.
Ευχόμαστε για το 2010, σε όλους εκείνους που κατέχουν μικρή ή μεγάλη εξουσία να έχουν το θάρρος και το σθένος να εφαρμόζουν τον νόμο και ν’ αντιστέκονται στις πιέσεις που δέχονται.
Ευχόμαστε για το 2010 ο ν. Λάρισας να κάνει την διαφορά και να γίνει πρότυπο οικολογικού νομού όπου ο καθένας θα αισθάνεται ασφαλής να μεγαλώνει τα παιδιά του εδώ.
Ευχόμαστε για το 2010 να ζούμε την κάθε μέρα ως μοναδική και πολύτιμη που δεν πρόκειται να επαναληφθεί και μην ξεχνάμε πως το κακό θριαμβεύει όταν οι καλοί αδιαφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου