Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Νάνος Βαλαωρίτης

διαβάστε επίσης κι εδώ

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (που έχει αναλάβει εργολαβικά την βρόμικη επίθεση εναντίον των Οικολόγων Πράσινων αφού είναι από τις κύριες ενασχολήσεις της κατά την προεκλογική περίοδο και μάλιστα έχει εκδόσει και σχετικό φυλλάδιο) εξέδωσε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε σε μερικές χιλιάδες αποδέκτες με το οποίο παραποιεί την άποψη του Ν. Βαλαωρίτη ότι "υποστηρίζει όλους όσους αγωνίζονται για το περιβάλλον" βάζοντας ως τίτλο σε ανακοινώσεις και εμαιλ τους "*Βόμβα- ο Ν. Βαλαωρίτης υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ*" προσπαθεί να *δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα ότι ο Ν. Βαλαωρίτης δεν υποστηρίζει τους Οικολόγους Πράσινους*.
Τέτοιες πρακτικές νεομαοϊκών να τις χαίρονται κάποιοι. Προς απάντηση τους δείτε τη δήλωση του Ν. Βαλαωρίτη που ο ίδιος έχει στείλει πρόσφατα στους Οικολόγους Πράσινους και η οποία επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο στα ΜΜΕ που επικοινώνησαν μαζί του χθες:

*Δήλωση προς τους φίλους και συντρόφους των Οικολόγων Πράσινων*

Δηλώνω ότι παραμένω μέλος της κίνησης των Οικολόγων Πράσινων επειδή πιστεύω ότι σήμερα προέχει η προστασία του περιβάλλοντος για όλους μας στον Πλανήτη.

Διαπιστώνω ότι δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα με τη σημερινή εκλεχθείσα ηγεσία - ίσως λόγω ανωριμότητας κατ΄αρχήν και διαφορετικών μεθόδων επιλογής ανάμεσα μας.

Ομως επειδή επίσης διαπιστώνω ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μελών που σκέπτονται διαφορετικά συνεχίζω να υποστηρίζω τις θέσεις του καταστατικού της κίνησης για τα ειδικά και γενικά θέματα στο σύνολο τους. Και επίσης ελπίζω ότι με το χρόνο θα λυθούν και θα εξομαλυνθούν οι διαφορές μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Νάνος Βαλαωρίτης

Αθήνα 8/5/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου