Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Επίσκεψη του Αντώνη Καφετζόπουλου στη Λάρισα

Συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 20/5, 12:00, στο καφέ της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, πρόκειται να παραχωρήσει ο υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, κ. Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο κ. Καφετζόπουλος θα παρουσιάσει τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων στην οικονομία, γεωργία, περιβάλλον κ.α.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν πως οι ευρωεκλογές είναι από τους σημαντικότερους θεσμούς μιας και οι σοβαρότερες αποφάσεις που αφορούν την χώρα μας παίρνονται στο ευρωκοινοβούλιο, αποφάσεις που οι πολίτες της χώρας μας βίωσαν και βιώνουν καθημερινά στις τσέπες τους και στην ποιότητα ζωής τους με τον χειρότερο τρόπο.

Το βιογραφικό του:

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1951 όπου τελείωσε το Ζωγράφειο μειονοτικό δημοτικό σχολείο. Πρόσφυγας, το 1964, φοίτησε στο 8ο Γυμνάσιο της Αθήνας. Το 1969 πέτυχε στο Οικονομικό και Πολιτικό τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το εγκατέλειψε το 1971 για ιδεολογικούς και άλλους λόγους.
Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα σε δουλειές του ποδαριού, σε δισκάδικο και στο Ανοιχτό Θέατρο. Αργότερα, δούλεψε σε δισκογραφική εταιρία και σαν ηχολήπτης μουσικής. Σπούδασε υποκριτική, αν και προτιμούσε τον κινηματογράφο.
Δουλεύει επαγγελματικά σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία 30 χρόνια. Ακόμα ασχολείται και με τα τρία σαν δημιουργικός παραγωγός και έχει διδάξει υποκριτική και σενάριο. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο, την τηλεόραση και έχει κάνει έξι ταινίες σαν σεναριογράφος και τρεις σαν σκηνοθέτης.
Διεκδικεί το δικαίωμα να πολιτεύεται με την ιδιότητα του πολίτη και όχι του επαγγελματία πολιτικού. Το 2004 προσπάθησε χωρίς επιτυχία να παρέμβει στην ελληνική κεντροαριστερά προτείνοντας τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Το 2007, στις εθνικές εκλογές, υποστήριξε τους Οικολόγους Πράσινους.
Έχει κάνει ένα γάμο χωρίς παιδί, έναν με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο.

Προσωπική ιστοσελίδα
Βιογραφικό στη Βικιπαιδεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου